Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Drogok és sztárok képes leírás - Drog - kábítószer.tlap.hu
részletek »

Drogok és sztárok - Drog - kábítószer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: drog.tlap.hu » Drogok és sztárok
Keresés
Találatok száma - 3 db
Amy Winehouse és a show-biznisz sötét oldala

Amy Winehouse és a show-biznisz sötét oldala

'A szíve legmélyén egy gyönyörű, vibráló zsidó lány volt, aki csak arra vágyott, hogy szeressék' - nyilatkozta egy barátja a kivételes tehetségű Amy Winehouse-ról, aki nemcsak életében, de halálában is követte a legtragikusabb sorsú legendás zenészeket. A fiatal énekesnő holttestére testőre talált rá saját otthonában - egy 36 órás drog- és alkoholmámort követően. Története a sztáripar ellentmondásaiba enged bepillantást. Az idézett barát szerint Amy Winehouse rendszeresen emlegette, hogy fiatalon akar meghalni, hogy csatlakozhasson a 27-esek klubjához', vagyis azokhoz a sztárokhoz - Janis Joplintól Kurt Cobainig -, akik 27 éves korukban haltak meg, de a mai napig őrzik hírnevüket.

Courtney Love könyvet ír

Courtney Love könyvet ír

Kurt Cobain özvegye botránykönyvet készül megjelentetni, amelyben kitálal házasságáról, drogokról és pályatársairól. Courney Love lerántja a leplet, mi az igazság abban, hogy kokain helyett fel akarta szívni halott férje hanvait, ahogy az is, hogy milyen mélységekig merült a kábítószerek világában.

Csak 40 éves volt! Holtan találták a közismert zenészt

Csak 40 éves volt! Holtan találták a közismert zenészt

Mikey Welsh basszusgitáros holtteste mellett drogot is találtak. 2011. október 8-án, szombaton a kora délutáni órákban, 40 éves korában, egy chicagói hotelszobában holtan találták Mikey Welsh amerikai zenészt és festőművészt, adta hírül a The Chicago Tribune. Habár halálának pontos okát egyelőre vizsgálják, a lap értesülései szerint minden bizonnyal túladagolás végzett a Weezer együttes egykori basszusgitárosával.

Tuti menü